P4200321

אני באה ממשפחה ארגנטינאית מה שאומר על האש ובשר, הרבה בשר ומה הולך עם בשר אם לא צ’ימיצ’ורי. הם פשוט נולדו להיות ביחד, נתח הבשר ורוטב הצ’ימיצ’ורי.   
יש לרוטב מין חריפות עדינה שלא מורגשת בהתחלה. היא מתגנבת לאט ובשקט ואז נושכת במפתיעה. זהו לא רוטב שמוגדר כרוטב חריף. יש לו פיקנטיות מעודנת שיחד עם בשר קצת קשה להפסיק לאכול ממנו.
מאוד פשוט להכין אותו, כמו הפסטו, שמים הכל במעבד מזון מפעילים ו…מוכן.
 
למעבד מזון: (צנצנת בינונית)
 
צרור גדול של פטרוזיליה
1 קופסת אורגנו מהסופר (אם אין גם יבש מתאים. שמים 1 כף גדושה)
8 שיני שום מקולפים
1 פלפל חריף
מלח
חומץ בין יין( לא משנה לבן או אדום.הטעם יהיה שונה אבל טעים)
שמן קנולה
 
אופן ההכנה:
 
שמים הכל במעבד מזון חוץ מהחומץ והשמן ומעבדים לתערובת אחידה.מוסיפים קצת חומץ ושמן ומעבדים את לתערובת סמיכה. זה יראה כמו עיסה עם שמן.
 
2013-10-17 15.13.52          2013-10-17 15.25.30
 
שמים בצנצנת ומוודאים שהשמן מכסה את התערובת ושומרים במקום חשוך.
 
בתאבון סמיילי